Om meg

anders_web

Her skal jeg liksom ramse opp CVen min. Men jeg tror ikke du er så interessert i at jeg har jobbet 10 år som kokk, har fagbrev og slet over kasserollene på Friisebrygga i Porsgrunn som kjøkkensjef i mange år. Eller at jeg har gjort en masse cateringoppdrag til store og små evenementer, private som til næringslivet. At jeg nå har etablert meg som kursholder og cateringleverandør…

Jeg tror du – som meg – er mer opptatt av hvor maten kommer fra og hvordan vi bør ta vare på den. Derfor har jeg fokus på sesongens råvarer – og det skal helst være kortreist (det er enkelt her i Grenland) og økologisk er alltid å foretrekke (heller ikke vanskelig å få til!). Heldigvis samarbeider jeg med en rekke lokale levarandører, og får friskt og ferskt levert på døra.

Fisk og sjømat, og ferske grønnsaker. Det er få ting du ikke kan gjøre med et slikt utgangspunkt. Men selvsagt, kjøtt også, når anledningen byr seg. Det er alltid gøy med grillsesongen. Så lenge det er gode råvarer og rene smaker går alt an.

Derav mitt ganske enkle motto: Ekte matglede – helt naturlig!

Praktisk informasjon

Jeg leverer catering til alle typer selskaper – bedrift og privat – i Grenland. Kontakt meg gjerne for andre menyer eller tilbud enn de som er beskrevet her.

Følge meg også på Facebook; her får du løpende informasjon om nytt og nyttig, og om alle mine kurs:

facebook-logo