Om meg

meg

Her skal jeg liksom ramse opp CVen min. Men jeg tror ikke du er så interessert i at jeg har jobbet 12 år som kokk, har fagbrev og slet over kasserollene på Friisebrygga i Porsgrunn som kjøkkensjef i mange år. Eller at jeg har gjort en masse cateringoppdrag til store og små evenementer, private som til næringslivet. I fjor høst har vi pusset opp og laget catering og kurskjøkken med eget koselig lite selskapslokale i Folkets hus midt i  Porsgrunn. Der blir det også arrangert smakfull pop up restaurant hver måned- Sjekk ut selskap og matkurs på hjemmesiden her.

Som kokk er jeg veldig opptatt av dyrevelferd og hva vi spiser. Naturlig mat laget fra bunn uten kunstige tilsetninger er viktige brikker i min lille bedrift, Vi samarbeider med små og store leverandører med fokus på kvalitet hele tiden.  Elsker å forvandle tøffe stykningsdeler om til delikate retter og garnityr, la grønnsakene spille hovedrollen og gi sjømaten  all oppmerksomhet under den kalde vinteren.

 

Derav mitt ganske enkle motto: Ekte matglede – helt naturlig!

Praktisk informasjon

Jeg leverer catering til alle typer selskaper – bedrift og privat – i Grenland. Kontakt meg gjerne for andre menyer eller tilbud enn de som er beskrevet her.

Følge meg også på Facebook; her får du løpende informasjon om nytt og nyttig, og om alle mine kurs:

facebook-logo     instagram-logo.jpg