Tapas

 Prøv vår populære tapasmeny som varierer etter sesong og tilgang.

Tapas (Sensommer/høst)

 

Kyllingklubber fra Vestfold med trøffelsalt

A: egg,

 

Confitert grisenakke fra Jæren, sennep , honning og erteblomst

A: sennep,

 

Kalv, kapers, karse, sitron og løk

 

Høvding sverre xo – vellagret fastost fra Orkladal ysteri

A: Laktose

 

Ovnsbakt lysing, urtesmør og sprø mais

A: Smør

 

Tomater fra Hanasand, basilikum og sort hvitløkolje

 

Aspargesbønner med fransk vinaigrette og ristet solsikkefrø

 

Norske småpoteter, olivenolje og kjørvel

 

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

 

Aioli

A: egg, sennep

 

Pris : 345,- ink mva pr hode

Utkjøring 300,- ink mva

 

Ekstra tapas –

 

San Daniele skinke og spicy salami

85,-

Jordskokk,steinsopp, spinat

70,-

Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler

75.-

Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress  og ingefær

75,-

Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.

110,-

Blekksprut, lime, fenikkel, estragon

85,-

Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,

85,-

Oksekjaker, tomat, gremolataolje.

85.-

Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),

75,-

Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin

70,-

Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning

85,-

 

SPEKEMAT MED TILBEHØR.

NYDELIG SPEKEMAT FRA DE BESTE PRODUSENTER I INN OG UTLAND

KREMET EGGERØRE MED GRESSLØK PÅ FERSKE ØKOEGG FRA HOLTE GÅRD

POTETSALAT PÅ NORSKE POTETER MED KAPERS, KJØRVEL, PURRELØK, EPLE OG PEPPERROT

NYBAKTE LANDBRØD OG LUFTIG SMØR

180,- + 15% mva