Tapas og buffeter

 

Tapas (vårmeny)

 

Kjøttboller på nykvernet høyrygg, hvitløk, persille, san marzano tomater.

Høvding Sverre (lagret fastost fra orkladal ysteri) og blomkarsehonning

Confitert grisenakke (Prima Jæren) sennep, honning & erteblomst

Salat med bakt aubergine, tomater, basilikum og marconamandler

Grillede asparges og steinsoppmayo

Ceviche på sesongens hvite fisk, dill, chili, lime, hjertesalat og puffede solsikkekjerner

Saltkokte småpoteter med mojosaus

Fougasse på Landhvete

Bladpersilleaioli

 

345,- pr pers ink moms.

Kjøring: 250,-

All mat kommer på flott porselen fra PP.

 

Klassisk buffet

 

Kulatello – 14 mnd lagret spekeskinke fra Ask

Kremet eggerøre med brunet smør og gressløk.

Røkt Villaks fra Langøya Hovedgård, blomkarsedressing, sylta fenikkel.

Potetsalat med creme fraiche, pepperrot, sort reddik, eple og purreløk.

Frikadeller og løk

Marinert Sild fra Bornholm, serveres med rugbrød på surdeig fra bakeriet Ikke Bare Brød.

Bladsalat med fransk dressing og puffede solsikkekjerner

Nybakt Landbrød på økologisk hvete og havre.

390,- ink moms.

Kjøring 250,-

All mat kommer på porselen fra PP.