Prøv vår populære tapasmeny som varierer etter sesong og tilgang
TAPAS (OKTOBER)
Parmaskinke riserva 24 mnd
Høvding Sverre – vellagret fastost fra Orkladal ysteri
Sprø andeklubber fra Holte Gård med asianstyle bbqsaus
A: Soya,
Confitert grisenakke fra glade griser, sennep , honning og erteblomst
A: sennep,
Småpoteter fra Vestfold og urtesalt
Ceviche på kveite, rødløk, koriander, lime, chili og puffede gresskarkjerner
A: fisk,
Bakte jordskokker, estragon og steinsoppmayo
A: egg, sennep
Grønn puylinsesalat, saltbakte rødbeter, ferskost og ristede marconamandler
A: Laktose, sennep, mandler
Foccacia på landhvete fra Holli Mølle
A: hvete, rug,
Aioli
A: egg, sennep
Pris : 390,- ink mva pr hode
Utkjøring 300,- ink mva
JULETAPAS (NOVEMBER OG DESEMBER)
Sprøstekte andeklubber fra Holte Gård med appelsin og ingefær
A: soya
Kjøttboller på okse i kremet mandel og sherrysaus.
A: Laktose, mandel, egg, sennep
Sitrusgravet kveite med akevitt, julekrydder og spirer.
A: Hvit fisk
Ribbe og sennep/honningsaus
A: sennep
Fenikkelsalami fra Ask Gård
Bakt jordskokk, dillolje og semitørkede beter
Aspargesbønner, sylta rødløk og puffede gresskarkjerner
Råblå- nydelig blåmuggost fra Grindalen ysteri, stikkelsbærchutney og basilikumsirup.
Småpoteter og havsalt
Foccacia på landhvete fra Holli Mølle
A: hvete, rug,
Bladpersilleaioli
A: egg, sennep.
Pris pr hode: 399,- ink 15% mva
Utkjøring: 300,- ink 25% mva
EKSTRA TAPAS:
San Daniele skinke og spicy salami
85,-
Jordskokk,steinsopp, spinat
70,-
Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler
75.-
Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress og ingefær
75,-
Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.
110,-
Blekksprut, lime, fenikkel, estragon
85,-
Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,
85,-
Oksekjaker, tomat, gremolataolje.
85.-
Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),
75,-
Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin
70,-
Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning
85,-
SPEKEMAT MED TILBEHØR.
NYDELIG SPEKEMAT FRA DE BESTE PRODUSENTER I INN OG UTLAND
KREMET EGGERØRE MED GRESSLØK PÅ FERSKE ØKOEGG FRA HOLTE GÅRD
POTETSALAT PÅ NORSKE POTETER MED KAPERS, KJØRVEL, PURRELØK, EPLE OG PEPPERROT
NYBAKTE LANDBRØD OG LUFTIG SMØR
180,- + 15% mva