Tapas

Andetapas Prøv vår populære tapasmeny som varierer etter sesong og tilgang.

Tapas (Vinter) 

 

Langtidsbakte oksekjaker, tomat, sherry, timian og selleri

A: sennep

 

Confitert grisenakke fra Jæren, sennep , honning og erteblomst

A: sennep,

 

Iberico Gran Riserva ( Speket og røkt okselår fra Domecq) må prøves:)

 

Aspargesbønner, rødløk, sherryeddik, marconamandler

A: Mandler

 

Jordskokk med eple, persille og revet Høvding Sverre ( vellagret fastost fra Orkladal Ysteri

A: melk,

 

Bakt lysing med sitronzest, estragon og brunet smør

A: laktose, fisk

 

Småpoteter, olivenolje og urter

 

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

 

Aioli

A: egg, sennep

 

Pris : 330,-  + 15% mva

Utkjøring 250,- + 25% mva

 

Ekstra tapas –

 

San Daniele skinke og spicy salami

85,-

Jordskokk,steinsopp, spinat

70,-

Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler

75.-

Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress  og ingefær

75,-

Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.

110,-

Blekksprut, lime, fenikkel, estragon

85,-

Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,

85,-

Oksekjaker, tomat, gremolataolje.

85.-

Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),

75,-

Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin

70,-

Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning

85,-

 

SPEKEMAT MED TILBEHØR.

NYDELIG SPEKEMAT FRA DE BESTE PRODUSENTER I INN OG UTLAND

KREMET EGGERØRE MED GRESSLØK

POTETSALAT PÅ NORSKE POTETER MED KAPERS, KJØRVEL, PURRELØK, EPLE OG PEPPERROT

NYBAKTE LANDBRØD OG LUFTIG SMØR

180,- + 15% mva