Tapas

 Prøv vår populære tapasmeny som varierer etter sesong og tilgang

 

TAPAS (VINTER)

 

Langtidsbakt oksekjake, tomat og basilikumgremolata

A:

 

Confitert grisenakke fra glade griser, sennep , honning og erteblomst

A: sennep,

 

Småpoteter fra Vestfold og urtesalt

 

Skrei, sprø purreløk, brunet smør og sitronzest

A: smør

 

Jordskokk, steinsopp og bladpersille

Asbargesbønner, syltet rødløk og puffede gresskarkjerner

A: Sennep

Spicy salami fra Ask Gård

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

 

Aioli

A: egg, sennep

 

Pris : 345,- ink mva pr hode

Utkjøring 300,- ink mva

 

Ekstra tapas –

 

San Daniele skinke og spicy salami

85,-

Jordskokk,steinsopp, spinat

70,-

Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler

75.-

Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress  og ingefær

75,-

Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.

110,-

Blekksprut, lime, fenikkel, estragon

85,-

Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,

85,-

Oksekjaker, tomat, gremolataolje.

85.-

Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),

75,-

Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin

70,-

Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning

85,-

 

SPEKEMAT MED TILBEHØR.

NYDELIG SPEKEMAT FRA DE BESTE PRODUSENTER I INN OG UTLAND

KREMET EGGERØRE MED GRESSLØK PÅ FERSKE ØKOEGG FRA HOLTE GÅRD

POTETSALAT PÅ NORSKE POTETER MED KAPERS, KJØRVEL, PURRELØK, EPLE OG PEPPERROT

NYBAKTE LANDBRØD OG LUFTIG SMØR

180,- + 15% mva