Tapas

Her finner du småretter med inspirasjon fra alle verdenshjørner. Perfekt for fest og sosiale happenings. 

 

Meny

– Spekemat fra Ask Gård

– Ceviche av sesongens hvite fisk (koriander, lime, løk, chili)

-Stekte parmesanpoteter

– Aspargesbønner med sennep og honningsaus

 – Kyllingklubber og steinsoppglace

– Hjertesalat «taco» med revet gris, grønn chili, sprø fenikkel og eplepure.

-Foccacia fra bakeriet Ikke Bare Brød

-Aioli

Pris 300,- pr hode + 15% mva

Ekstraretter…

Oksekjaker i tomat og estragon

 65,-

Kjøttboller av nykvernet høyrygg med tomat og basilikum

45,-

Andebryst fra Holte gård med steinsoppmayo og solbærpulver

70,-

Kyllingklubber (asian style)

50,-

Grønn puylinsesalat med tørket frukt og nøtter

40,-

Hitra grotteost

50,-

Blåskjell, grønn chili og kokos

50,-