Tapas

Her finner du småretter med inspirasjon fra alle verdenshjørner. Perfekt for fest og sosiale happenings. 

 

HøstMeny 

– Ceviche av sesongens hvite fisk (koriander, lime, løk, chili)

-Morenopoteter fra Vestfold, bakt med grønt urtesalt

– Oksekjaker bakt i San Marzano tomater med gremolata

 – Kyllingklubber, steinsoppmajones og estragon

– Aspargesbønner med sherryeddikolje og marconamandler

– Bakte jordskokker, timian og rød appelsin

– Nybakt foccacia på ølandshvete

-Hvitløk og persillemajones

 

Pris 300,- pr hode + 15% mva (all mat kommer i boller og fat fra Porsgrunn Porselen)

 

Ekstraretter…( fint å supplere eller bytte med)

Kjøttboller med tomat, hvitløk, persille, sitron og cumin

 60,-

Andebryst fra Holte gård med steinsoppmajones, salt knutekål og syltet løk

75,-

Confitert grisenakke, sennep, honning og erteblomst

60,-

Grønn puylinsesalat med bakt purreløk og parmesan

40,-

Høvding Sverre lagret ( fast kittost fra Orkladal Ysteri  ) med Brønnkarsehonning

60,-

Blåskjell, grønn chili, kokos, koriander, ingefær og limeblader

50,-

Salte andeklubber fra Holte Gård, brent pepper, klementiner og løk

60,-

Marinerte sopper i sherry, sjalottløk og rosmarin

40,-

Entrecote på okse, kapers, brønnkarse, brent løk

65,-

Hjertesalat, mandler, safran og appelsin

40,-

Svinekjaker i sherry og purreløk

60,-

Saltbakte rødbeter med ferskost og puffet rug

50,-