Overtidsmat

tomatisert fiskegryteVi leverer nydelig overtidsmat laget fra bunn med de beste og ferske råvarer. Her er noen  klassiske såvel som moderne forslag…..

 

Kjøttkaker, kålstuing, tyttebær,løksaus & potet. Klassisk og godt laget på økologisk kjøttdeig fra Jens Eide Slakteri. ( Du kjenner det på smaken)

199,-

 

Fiskepinner, remulade, potet, gulrot og grønne erter, ( Klassisk husmannskost med fersk fisk fra Brødrene Berggren)

199,-

 

Urtepanert kylling, polentakrem, grønne linser og kyllingsjy

199,-

 

Confitert grisenakke, sennep, honning, byggperler, jordskokk og grønnkål

199,-

 

Fiskegrateng, råkost, potet, smør og økologisk bacon fra Den Stolte Pølsemaker.

199,-

 

Bakt Brosme, purreløk, creme fraiche, linsesalat med urter

199,-

 

Gulasjgryte med okse høyrygg, tomat, paprika, løk og potet

Serveres med nybakt brød og smør

199,-

 

Kylling i kokos, grønn chili, koriander, ingefær, vårløk,

Serveres med nudel og cashewnøttsalat

199,-

 

Viltgryte med reinsdyr, potetmos, steinsopp og tyttebær

Serveres med nybakt brød og smør.

230,-

 

Salat med byggperler, marconamandler, vellagret fastost, vineddik, rødløk, olivenolje. (vegetar)

160,-