Fingermat

Sett sammen din egen fingermatmeny med det beste fra land og strand.
Perfekt til små og store bedrifter, events, fest og happenings. (minimum 20 pers)

– Fenikkelpannacotta med røkt ørret fra Langøya hovedgård, sitrus og karse.
– Røkt sei fra Langøya, salt agurk, rug, rømme og dill.
– Råmarinert kveite, avokado, chipotle, koriander og tomat
– Reker, hjertesalat, blekk og sprø surdeig
– Emmerblini, løyrom, rødløk, rørosrømme
– Minipotet fra Vestfold, ørretkrem, kjørvelmayo

–  Grillet hjertesalat, aioli, mandler og safran
– Saltbakt sellerirot, nøttesmørhollandaise og hasselnøtter
– Ovnsbakt bete, ferskost, lakris

– Jordskokk, spinat, creme fraiche–

–  Fersk vårrull med sprø and, grønn chili og sort krydret bønnepure.

– Pannekake, revet svin, sennep og honning

– Andebryst, karamellisert løk, solbær

– Okse, steinsopp, fløte, estragon

– Melkesjokolademousse, havsalt, kaffe, bærmarengs

– Ostekrem, ingefærkjeks, pærekompott

Priser fra 42,- pr. stk pr person (velg hvilke sorter dere ønsker – minimum 4 stk)