TAPAS OG JULETAPAS

Hei alle sammen, ny oktobermeny og juletapasmeny for november/desember ute nå:)

Tapas

 Prøv vår populære tapasmeny som varierer etter sesong og tilgang

TAPAS (OKTOBER)

Parmaskinke riserva 24 mnd

Høvding Sverre – vellagret fastost fra Orkladal ysteri

Sprø andeklubber fra Holte Gård med asianstyle bbqsaus

A: Soya,

Confitert grisenakke fra glade griser, sennep , honning og erteblomst

A: sennep,

Småpoteter fra Vestfold og urtesalt

Ceviche på kveite, rødløk, koriander, lime, chili og puffede gresskarkjerner

A: fisk,

Bakte jordskokker, estragon og steinsoppmayo

A: egg, sennep

Grønn puylinsesalat, saltbakte rødbeter, ferskost og ristede marconamandler

A: Laktose, sennep, mandler

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

Aioli

A: egg, sennep

Pris : 390,- ink mva pr hode

Utkjøring 300,- ink mva

JULETAPAS (NOVEMBER OG DESEMBER)

Sprøstekte andeklubber fra Holte Gård med appelsin og ingefær

A: soya

Kjøttboller på okse i kremet mandel og sherrysaus.

A: Laktose, mandel, egg, sennep

Sitrusgravet kveite med akevitt, julekrydder og spirer.

A: Hvit fisk

Ribbe og sennep/honningsaus

A: sennep

Fenikkelsalami fra Ask Gård

Bakt jordskokk, dillolje og semitørkede beter

Aspargesbønner, sylta rødløk og puffede gresskarkjerner

Råblå- nydelig blåmuggost fra Grindalen ysteri, stikkelsbærchutney og basilikumsirup.

Småpoteter og havsalt

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

Bladpersilleaioli

A: egg, sennep.

Pris pr hode: 399,- ink 15%  mva

Utkjøring: 300,- ink 25% mva