Høsten er kommet.
Sjekk ut den nye menyen:)
Kjøttboller på nykvernet lam, cumin, røkt chili, bakt hvitløk, tomat, grillet paprika og persille
A: sennep,
Confiterte andeklubber fra Holte Gård glasert med sort hvitløk og steinsoppemulsjon
A: sennep, egg
Aspargesbønner, rødløk, sherryeddik, marconamandler
A: Mandler
Høvding Sverre XO ( vellagret fastost fra Orkladal ysteri) med kastanjehonning.
A: melk,
Småpoteter, olivenolje og kjørvelsalt
Råmarinert torskerygg, stikkelsbær, dill, pepperrot, grønn sitron
A: egg, sennep
Foccacia på landhvete fra Holli Mølle
A: hvete, rug,
Ramsløkmayo
A: egg, sennep
Pris : 345, – ink mva pr hode
Utkjøring 350,-
‘
Ekstra tapas – ( hvis du ønsker supplere)
San Daniele skinke og spicy salami
85,-
Jordskokk,steinsopp, spinat
70,-
Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler
75.-
Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress og ingefær
75,-
Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.
110,-
Blekksprut, lime, fenikkel, estragon
85,-
Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,
85,-
Oksekjaker, tomat, gremolataolje.
85.-
Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),
75,-
Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin
70,-
Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning
85,-