Høsttapas

Høsten er kommet.

 

Sjekk ut den nye menyen:)

 

Kjøttboller på nykvernet lam, cumin, røkt chili, bakt hvitløk, tomat, grillet paprika og persille

A: sennep,

Confiterte andeklubber fra Holte Gård glasert med sort hvitløk og steinsoppemulsjon

A: sennep, egg

Aspargesbønner, rødløk, sherryeddik, marconamandler

A: Mandler

Høvding Sverre  XO ( vellagret fastost fra Orkladal ysteri) med kastanjehonning.

A: melk,

Småpoteter, olivenolje og kjørvelsalt

Råmarinert torskerygg, stikkelsbær, dill, pepperrot, grønn sitron

A: egg, sennep

Foccacia på landhvete fra Holli Mølle

A: hvete, rug,

Ramsløkmayo

A: egg, sennep

 

Pris : 345, – ink mva pr hode

Utkjøring 350,-

 

Andetapas

 

Ekstra tapas – ( hvis du ønsker supplere)

San Daniele skinke og spicy salami

85,-

Jordskokk,steinsopp, spinat

70,-

Andelevermousse fra Holte Gård, norske epler

75.-

Blåskjell i kokos, grønn chili, koriander, sitrongress  og ingefær

75,-

Panerte kalvebrissler, aubergine og rosinsaus.

110,-

Blekksprut, lime, fenikkel, estragon

85,-

Svinekjaker, sherry, løk, aromasopp,

85,-

Oksekjaker, tomat, gremolataolje.

85.-

Bakte beter og rulo de cabra ( spansk geitost),

75,-

Gresskar, puffede kjerner, safran og appelsin

70,-

Andeskinke, grønn pepper, timian og blomsterhonning

85,-